Hud i Nord sin signaturbehandling

Ta vare på huden din - du skal bære den hele livet!

Som et resultat av at jeg ser på en sunn og frisk hud som viktig for både helse og trivsel har jeg satt sammen en meget effektiv pakke som virkelig kan gjøre underverker for din hud!

Trenger du fukt og glød? Plages du av pigmentflekker, slapp og tørr hud, linjer og rynker, grov hud, acne, en sensitivisert hud, rosacea, eller du begynner å merke at årene, livsstil og ytre påvirkning setter sine spor raskere og mer markert enn du ønsker? 

Uansett lover jeg å skreddersy en behandling som vil sikre deg resultater!

Hud i Nord sin signaturbehandling er ikke bare en, men tre kraftige, anerkjente og effektive behandlinger satt sammen til en kombinasjonsbehandling! Huden boostes, tilføres den næring den trenger, celledelingen økes og ny frisk hud skapes.Selv om det tar tid før full effekt oppnås vil du umiddelbart merke resultat!

For å få best mulig resultat starter vi med en konsultasjon basert på en grundig hudanalyse og kartlegging som gir grunnlaget for behandlingen.

Behandlingen startes med rens og kjemisk peel tilpasset din hudtype og hudtilstand. Så følger mesoterapi, en forholdsvis smertefri behandling som via injeksjoner tilfører vitaminer, antioxidanter, mineraler, hyaluronsyre, co-enzymer og aminosyrer direkte i hudens mellomste lag, Dermis. Etter dette gjøres en microneedling behandling. Hud i Nord bruker Dermapen 4, som er markedets nyeste og mest avanserte form for microneedling. De injiserte ingrediensene fra mesoterapien blir jevnt fordelt i huden og hudens reparerende prosesser settes i gang i flere ulike hudlag. 

Avslutningsvis legges en maske som reparerer, fukter og roer huden.

Hud i Nord sin signaturbehandling stimulerer huden til reparerende prosesser og vi tilfører den næringen huden trenger for cellefornyelse, stimulering av collagen og elastin og et merkbart resultat.  Du kan ta dette som  enkeltbehandling eller som kur på 4-6 behandlinger for en mer langvarig og omfattende hudforbedring.

Pris: Kr. 4000,- 

Verdi: kr. 7-9000,-