Skinbooster forbedrer hudkvaliteten, tilfører fukt og gir glød!

Føles huden sliten, grå, har du fine tørrhetslinjer? Sier du ja til noe av dette kan en skin booster være det du trenger. Med alderen produserer huden din mindre fukt(hyaluronsyre) og de fleste vil få en hud med tørrhetslinjer og mindre glød. For å motvirke denne prosessen er behandling med skin booster (på Hud i Nord brukes teosyal, redensity 1) som fukter huden innenfra. 

Rednsity 1 er et naturlig produkt og det siste av teknologi innen hudforbedring. Hyaluronsyre, aminosyrer, vitaminer og antioksidanter gir en generell hudforbedring på medisinsk nivå. Behandlingen virker også foryngende på cellenivå da den bidrar til økt produksjon av kollagen og elastin.

Behandlingen innebærer flere små stikk og injeksjoner i overhuden. Da deler av ansiktshuden er ganske følsom tilbys bedøvelse i kremform. For god effekt av bedøvelseskremen bør den virke ca. 30 minutter før behandling.

Behandlingen kan brukes både på ansikt, hals, bryst og hender samt i aknearr.

For maksimal effekt anbefales en kur på 3-4 behandlinger

For best mulig resultat anbefales 3-4 behandlinger med ca. 3 ukers mellomrom.

Det er normalt med 1-4 dagers rekonvalesent for at stikkene skal forsvinne helt. De første 1-2 dagene vil stikkene kunne vises ganske godt og du bør planlegge i forhold til dette med mindre det ikke er noe problem at stikkene vises...

Pris: 

1 behandling med 1ml kr. 2700,-

                            2ml kr. 4000,- 
                           

Kur på 3 behandlinger med 1 ml: kr. 7000,-
Du sparer kr. 1100,- på å kjøpe en kur på 3 behandlinger med 1 ml.

Kur på 3 behandlinger med 2 ml: kr. 9500,-
Du sparer kr.1600,- på en kur med 2 ml. (og får behandlet et større område med betydelig besparelse i fht. 1 ml.)