Hårfjerning med IPL

Resultat etter 1 behandling med IPL Resultat etter 1 behandling med IPL Resultat etter 1 behandling med IPL Resultat etter 1 behandling med IPL Resultat etter 1 behandling med IPL Bare den ene leggen er behandlet. Begge leggene er barbert samtidig .

Behandlingen egner seg best for personer med lys hud og mørke hår. På grunn av hårenes vekstfaser må man påberegne 3-6 behandlinger. Full pris på første behandling, 15 %rabatt på behandling tatt innen 8 uker.

bestill

Priser Permanent hårreduksjon med IPL

Overleppe eller hake                        Kr. 960,-

Overleppe og hake                           Kr. 1550,-

Bikinilinje, utvidet                             Kr. 1800,-

Bikinilinje                                          Kr. 1000,-

Armhule                                            Kr. 1400,-

Legger eller lår                                 Kr. 2400,-

Legger og lår                                    Kr. 4200,-

Armer                                               Kr. 1900,-

Rygg, mann                                      Kr. 2500,-

Mage, mann                                     Kr. 2000,-

Bryst, mann                                     Kr. 2500,-

Magestripe                                       Kr. 960,-

 

Permanent hårreduksjon med IPL

IPL Hårfjerning

Tenk deg å slippe barbere deg igjen! Slippe nupper, inngrodde hår, rester etter tykke hår(f.eks. under armer og bikinilinje) osv. Behandlingene koster ikke mye mer enn voksing slik at permanent hårreduksjon fort lønner seg også økonomisk. IPL fra Quanta system har innebygget kjølesystem som gir god smertelindring - og jeg vi si absolutt utholdelig behandling. Mange forbinder hårfjerning med små stikk og lang tid. Dette er ikke tilfelle med IPL. Behandlingen tar noen minutter da et relativt stort hudområde og mange hårsekker behandles med et enkelt skudd.

Quanta System DNA laser teknologi er Verdens største og fremste produsent av lasere til kosmetisk og kirurgisk bruk. Quanta System er alltid først ute med siste teknologi. Det som først kjennetegner lasere fra Quanta System er at de er svært driftsikre og alle modeller er godkjent etter laserstandard NEK-EN-60825-1. Alle apparatene holder medisinsk standard og alle er godkjent av Statens Strålevern Norge
Hud i Nord benytter  IPL fra quanta laser til behandling av uønsket hårvekst. Det er en meget god behandling mot hår i ansikt, rygg, legger og lår, bikini og mage, bryst og skulder, og andre steder på kroppen. IPL egner seg best for å fjerne mørke hår på lys hud.

Hva betyr IPL
 IPL betyr ”intenst pulset lys”. Systemet bruker forskjellige bølgelengder av lys for å levere energi og varme til forskjellige behandlinger. I dette tilfellet er målet å treffe melaninet (pigmentet) i håret. Det leder varmen ned til hårsekken og ødelegger denne og forhindrer gjenvekst.

.

Forberedelser til IPL behandling:

  1. Unngå soling, solarium, selvbruningskrem 3-4 uker før behandling. Pigmentet i huden vil redusere effekten av laserstrålene, og øker risiko for brannskade. Unngå soling de 2-4 første uker etter behandlingen. Høy solfaktor kan benyttes i tiden etter behandling.
  2. Barber området som skal behandles 3-5 dager før behandling. Unngå napping, voksing eller bruk av epilator se siste 6 uker før behandling. Dette er for at energien trenger pigmentene i hårstrået for å ledes ned til hårsekken.
  3. Unngå irrriterende kremer (kvise-,peeling-, slipoekremer med mer) de siste 2-3 dager før behandling.
  4. Ikke påfør krem eller deodorant på behandlingsdagen og  møt opp med ren og ubehandlet hud.

Hvordan utføres behandlingen?
Huden desinfiseres og påføres transparent ultralydgel som bedrer kontakten mellom hud og lysguide(IPL, håndstykke). Du blir bedt om å ta på briller som beskytter øynene. Jeg vil også be deg lukke øynene under behandlingen. Det foretas testskudd for å se hvordan hud og hårsekk reagerer slik at maskinen innstilles slik at det beste resultat kan oppnås. Ved hårfjerning vil jeg bruke lett press på håndstykket for å bedre kontakten mellom håndstykke og hår.

Gjør det vondt?

 Nei. Vår IPL har eget avkjølingsystem. Du kan kjenne "skuddet" som en piskesnert, det er ikke godt, men det er heller ikke direkte smertefullt. Det er ikke nødvendig med smertestillende selv om noen få foretrekker bruk av bedøvende krem/gel. En viss rødhet og irritasjon i huden etter behandling kan forventes sammen med en lett sobrentlignende følelse.

Bivirkninger:
Lett rødhet i huden kan vedvare i opptil 2-3 dager. Det er rapportert om sjeldnere tilfelle av hyperpigmentering (huden blir mørkere), hypopigmentering (huden blir lysere) og arrdannelse etter hårfjerning. Pigmentforandringene normaliserer seg vanligvis av seg selv. Blemmer og sår er meget sjeldne problem, men kan oppstå. Dette er ikke farlig. For å forhindre infeksjon kan du da smøre med bacimycin salve som får kjøpt reseptfritt på apotek.

Graviditet, infeksjon i området, bruk av lysømfintlige medisiner, hudkreft, solbrenthet eller tatoveringer i området er kontraindikasjon. Ved epilepsi eller kelloid arrdannelse må dette tas hensyn til.

Etter behandlingen:

  • Unngå soling eller solarium før og etter behandlingen (14 dager)
  • For best effekt av behandling, ikke voks, napp eller epiler håret mellom behandlingene. Du kan barbere eller klippe.
  • Ved infeksjon ta kontakt med behandler. Bakteriedrepende salve anbefales dersom det oppstår blemmer og antiviral salve ved herpes infeksjon(forkjølelsessår)
  • Unngå trening, badstu og alkohol samme dag som behandling.

Antall behandlinger og intervall?
På grunn av at hårets ulike vekstfaser(anagen, katagen og telogen) og at behandlingen kun har effekt på hår i den anagene fasen, må man regne med mer enn en behandling. Flere behandlinger er derfor nødvendig, og et sted mellom 4 - 8 behandlinger er optimalt.  Intervall mellom behandlingene avhenger av hvilket område som behandles, men et sted mellom 4-6 ukers intervaller er det vanlige.