Hva kan vi hjelpe med?

Sunn hud kommer ikke av seg selv...

Pigmentflekker, pigmenteringer, uønsket hårvekst, linjer og rynker, akne, rosacea, dårlig hudkvalitet og for tidlig aldring, forebygge hudprobleme, reparere skader, fjerne/redusere synlige blodkar i ansiktet og ansiktsrødhet, slapp hud, ansiktssvette, strekkmerker og arr, hårtap, gi avslapning og velvære m.m.

Hud i Nord har fokus på hudhelse og medisinske hudbehandlinger. Som kroppens største organ og ansikt utad fortjener huden din kun det beste. Her får du profesjonell behandling av ulike typer hudproblemer i tillegg til tradisjonell hudpleie, hudfornyelse  og hudforbedring. Produkter og apparater er veldokumenterte og utprøvde.

Kontaktinformasjon

Endre teksten ved å klikke på Rediger i tekstens ramme


Bestill time, Ring, send e-post eller besøk oss på:

C/O Studio L
Sivert Nilsens gate 26
8300 Svolvær

Mobil: 45501342
E-post: Post@hudinord.no

Eller send spørsmål eller ønske om time via skjemaet nedenfor

Din melding er sendt
En feil oppstod, meldingen ble ikke sendt.

Sertifisert kosmetisk dermatologisk sykepleier

ANSVARLIG LEGE: Hud i Nord benytter seg av lege Pedro Lozada ved Skin Medispa AS til konsultasjoner via telemedisin ved behov for lege til vurdering, diagnostisering,resepter m.m.

SERTIFISERT KOSMETISK DERMATOLOGISK SYKEPLEIER GRETHE G. JOHANSEN

 • Offentlig godkjent sykepleier fra Ullevål sykepleierhøgskole i 1989
 • Administrasjon og ledelse, NKI: 1997
 • Helsesøster ved høyskolen i Tromsø: 1998
 • Hudterapeut, Høyskolen i Buskerud og vestfold ved Senziet: 2014
 • Sertifisert kosmetisk dermatologisk sykepleier ved høyskolen i Buskerud og Vestfold: 2014(utdannningen inkluderer bla. grunnleggende ferdigheter innen  en rekke hudforbedrende behandlinger som  filler, IPL og laser, Microneedeling, kjemisk peel, behandlinger med botulinum toxin, m.m., og ikke minst kompetanse i å velge/anbefale hva som er den riktige behandling, evt. rekkefølge for hver pasient)

KURS OG SERTIFISERINGER:

 • Environ cool peel training course: 2015
 • EnvironProfessional training course: 2015
 • Videregående kurs i "perfect Lips", Behandlinger og teknikker med Teosyal kiss, Global action, first lines og RHA2
 • MeLine - spesialisert behandling av pigmenteringer
 • Expertkurs: tear through, 24.10.2017
 • MeLine, dermatologisk undervisning med pigmenteringer og produktkurs. November 2017
 • Dermapen training Program, Februar 2018
 • Avansert dermapen, August 2019
 • Mesoterapi, September 2019
 • Avansert mesoterapi, september 2019
 • Kombinasjonsbehandlinger, August 2019

Hud i Nord eies og drives av sykepleier Grethe G. Johansen. Jeg har lang fartstid som sykepleier, ferdig utdannet fra Ullevål sykepleierhøyskole i Oslo i 1990. Jeg jobbet noen år som sykepleier før jeg utdannet meg til helsesøster i Tromø i 1997. Jeg har alltid vært interessert i hud, sminke og muligheten til å gjøre det lille ekstra ut av det naturen har utstyrt oss med. Da jeg som hobby fikk ekstrajobb på parfymeri våknet interessen for alvor og jeg syntes hud var utrolig spennende. Veien videre til  kosmetisk dermatologi var derfor ikke lang! 2014 gikk med til å pendle mellom Senzie sin videreutdanning for sykepleiere  ved Høgskolen i buskerud og Vestfold og nord. Resultatet ble en hudterapeut og kosmetisk dermatologisk sykepleier som nå tilbyr sine tjenester til folk i Svolvær og alle andre som måtte ønske det. Som første sykepleier i Nord Norge med denne utdannelsen ser jeg et marked som bevisst etterspør profesjonelle behandlinger som krever medisinsk kompetanse.  Pr. i dag er jeg 1 av 3 sykepleiere i Nord-Norge med høyskoleutdannelse innen dette spennende fagfeltet.

Huden er vårt største organ og vel verdt å passe godt på. Med ansiktet møter vi verden og enten vi ønsker det eller ei,  så betyr det noe om vi ser friske og sunne ut og er velstelte og til en viss grad velpleide.

SUNN HUD og god hudhelse er viktig og noe jeg ønsker hjelpe dere til å oppnå.

Ingen skal måtte gjemme seg, skjemmes over huden, eller slite med problemer som kan løses eller forbedres. I dag finnes så mange virksomme produkter og behandlinger at det faktisk er mulig å gjøre en forskjell!

Velkommen til en uforpliktende prat!

Grethe G. Johansen

Hud i Nord, avdeling Svolvær

Medlem i NORFEM, foreningen for kvalitet i estetisk medisin